Rezepte von meiner Mutter
Zutaten:
1 Tag alter Wiener Erdäpfelsalat (der darf nur aus Erdäpfel, Zwiebel, Essig, Öl, Salz und Zucker bestehen). Menge je nach Bedarf
Mehl + Maragrine/Butter für eine Einbrenn
Gurkel
1 dicke Scheibe Extrawurst oder 1 Knacker
Lobeerblätter
Pfefferkörner
Aus Mehl und Fett eine helle Einbrenn machen, mit etwas Wasser aufgießen
und in den Topf mit dem Eräpfelsalat geben. Dazu ein paar Loberblätter,Pfefferkörner, gewürfelte Wurst und gewürfelte Gurkerl geben.
Das ganze kurz aufkochen lassen.
Fertig
Not easy to translate this recipe into English; not even the title.
Literally it means Burn in Potato but what is meant is Potate in a Roux.
Best is if you know how to do a Viennese Potato Salad.
The Potato Salad should be made out of only potatoes, onion, Vinegar, oil, salt, sugar and water.
So if you have a leftover potato salad , which normally doesn´t taste so good the next day you can use it this way
You also need
Butter and flour for a roux
2-3 bay leaves
2-3 gherkins /cournichons
some peppercorns
since you properly dont get the Austrian type of sausage, just take a pair of Wiener
Put the potato salad in a pot on the oven.
Out of butter and flour make a light roux .
Add some water and put it in the pot with the salad.
Add the bay leaves and some pepper corns
cut the gherkins and the wiener into small slices or cubes.
Let all boil for 2-3 minutes.
Finished
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